DSC04189

Minishoot

Minishoot 25 maart 2023 - Hulsbeek Oldenzaal

Jaaaa de eerste minishoots van 2023 staan voor de deur. Ik heb er zó veel zin in! De afgelopen minishoots waren een feestje en oh wat heb ik toffe beelden mogen schieten en wat heb ik veel gezinnen blij mogen maken. Ben jij er deze editie ook bij?

De komende minishoot vindt plaats op de heide bij het Hulsbeek. Een prachtig plekje om toffe foto’s te schieten. Een minishoot is vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, zwangerschapsfotografie en verliefde, blije stellen. Ik zorg voor een relaxte setting en sfeer en begeleid jullie door de hele shoot. Geen geposeer, wel leuke opdrachtjes die een echte lach op jullie gezichten toveren.

Beschikbare tijdsvakken

  • 09:00 – 09:20
  • 09:20 – 09:40
  • 09:40 – 10:00
  • 10:00 – 10:20
  • 10:30 – 10:50
  • 10:50 – 11:10
  • 11:10 – 11:30

Investering


Je boekt een minishoot al voor €85,-
Dit is inclusief 5 digitale bestanden in hoge resolutie in kleur en zwart wit. Je kunt deze zelf uitkiezen in je eigen online galerij. 

Extra foto’s bijkopen mogelijk á €7,50 per foto. 

 

Veel gestelde vragen

Wanneer is mijn reservering definitief?
Nadat jij jouw minishoot hebt gereserveerd ontvang je van mij een bevestiging per mail en de factuur. Zodra deze voldaan is is jouw boeking definitief!

Voor hoeveel personen in de shoot geschikt?
Een minishoot is geschikt voor alle samenstellingen tot max. 5 personen. Wil je graag met meer mensen? Ik denk graag mee. Stuur me een berichtje!

Wat moeten we aantrekken?
Oehh, ik denk heel graag met je mee! Zo’n 3 weken voor de minishoot ontvang je een brochure met alle praktische info én kledingadviezen. Altijd goed: natuurtinten, laagjes met verschillende structuren, kleding waar je je lekker in voelt. Vermijden: drukke prints, allemaal precies dezelfde kleuren, felle kleuren en grote merken.

Wat als het regent?
Als het echt slecht weer is dan wordt de minishoot verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Wat als ik last minute toch niet kan?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je door een onvoorziene omstandigheid of ziekte toch niet naar de minishoot kunt komen. Je mag de shoot dan doorgeven aan iemand die er wel gebruik van kan maken op het aangegeven tijdslot. Een andere optie is dat ik het betaalde bedrag omzet naar een cadeaubon die je kunt gebruiken voor een volgende minishoot of voor een reguliere shoot óf die je cadeau kunt geven.

Waarom moet ik vooraf betalen?
Helaas heb ik bij vorige edities een aantal afzeggingen gehad. Vaak met goede redenen, maar soms ook niet. Een minishoot is een shoot tegen een zeer gereduceerd tarief. Een mooie kans om voor een klein bedrag herinneringen vast te laten leggen. Maar voor mij als fotograaf kostentechnisch alleen haalbaar als ik meerdere shoots achter elkaar kan plannen. Door de afgelopen ervaringen heb ik helaas moeten besluiten om klanten te vragen vooraf te betalen.

Wat nou als ik alle foto’s zo tof vind dat ik niet kan kiezen?
Je kunt natuurlijk foto’s bijkopen! Dit kost €10,- per foto (je ontvangt het bestand in kleur en zwart wit). Wil je de hele selectie? Geef het aan, dan ontvang je van mij een hele scherpe aanbieding!

Ik wil liever niet dat mijn foto’s op social media gedeeld worden
Geen probleem! Bij een minishoot ga ik er vanuit dat ik de foto’s online mag delen. Heb je een aantal foto’s die je liever niet online ziet of wil je helemaal niet dat de foto’s gedeeld worden? Geef het me vooraf even aan, dan houd ik daar uiteraard rekening mee.

Stay in Touch!

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van toffe acties.

www.plaatjesschieten.nl
marijke@plaatjesschieten.nl