Vorige slide
Volgende slide
Er is niets zo kostbaar en vluchtig als de eerste dagen van een pasgeboren leven. Die heerlijke geur, de zachte aanraking, het wonder van nieuw leven… Dit zijn dé momenten die je voor altijd wilt vastleggen.
 

Voor newbornfotografie in Twente ben je bij mij aan het juiste adres. Als moeder van twee prachtige dochters weet ik als geen ander hoe snel de eerste weken voorbij vliegen. Een newbornreportage weet de schoonheid, rauwheid en intensiteit van deze periode te vangen, zodat je altijd even terug kunt naar deze periode. 

Een newbornshoot vindt plaats tussen de 1 en 8 weken na de geboorte. De uiteindelijke datum stem ik altijd met jullie af, afhankelijk van hoe het met jullie kleintje gaat en je eigen herstel. Ik neem alle tijd voor jullie en beweeg mee in jullie ritme. Hierdoor voelt de shoot vertrouwd en is het vooral een moment van bewust verbinden als gezin. 

Als newbornfotograaf kom ik graag bij jullie thuis. Ik shoot door heel Twente en op vraag ook daar buiten. Een newbornreportage plan ik graag in de ochtend. Dit is voor jullie baby vaak het fijnst: hij of zij heeft nog niet zoveel prikkels gehad gedurende de dag en is nog uitgerust van de nacht. 

Natuurlijk is jullie de baby de ster van de show en zorg ik dat jullie galerij de mooiste plaatjes bevat van jullie kleintje. Daarnaast leg ik jullie als gezin vast. Is er al een oudere broer of zus? Oh, i love it! Zo bijzonder om die interactie te zien tussen jullie kinderen en dit te mogen vastleggen.
Maak je vooral niet druk wanneer oudere kinderen het spannend vinden: ik heb voldoende ervaring en vaardigheden om ook dan jullie prachtig vast te leggen.

Ik fotografeer vaak in jullie slaapkamer en de babykamer. Het is aan te raden deze lekker te verwarmen, zodat jullie kleintje zich lekker kan ontspannen. Je huis hoeft er echt niet uit te zien alsof je in een vt wonen magazine stapt. Bedenk voor jezelf vooral dat alles wat jij ziet de camera ook ziet. 

Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik ook de intieme momenten vast mag leggen, zoals het badje of een douchemoment. Natuurlijk leg ik ook graag de voedingsmomenten voor je vast.

 

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Wen newbornshoot boek je idealiter rond de 25 weken zwangerschap. Zo ben je verzekerd van een plekje in mijn agenda. Ik werk door heel Twente. Woon je verder weg maar past mijn werk helemaal bij jullie? In overleg kom ik graag naar jullie toe!

In het eerste levensjaar van jullie kleintje gebeurt er zó veel. Jullie pasgeboren, inimini baby groeit uit tot een eigenwijze dreumes. Leren kruipen, zitten en misschien zelfs al lopen; het eerste jaar is een jaar vol mijlpalen. 

Speciaal daarvoor heb ik het milestonespakket ontwikkelt. Een uniek pakket waarmee je een prachtige documentatie van jullie liefdevolle gezinsleven ontvangt. 

Het milestonespakket bestaat uit:
1x newbornfotografie
1 x motherhoodsessie
1 x day in the life sessie (2 uur)
1x gezinsshoot rond de 1e verjaardag

Natuurlijk is dit pakket ook uit te breiden met een zwangerschapsshoot. Vraag gerust mijn brochure aan of reserveer direct jullie shoot!