Plaatjesschieten - zwangerschapsshoot Iris -27

Zwangerschap

Zwangerschap

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat een bijzondere tijd. In 9 maanden tijd groeit er een liefde voor het leven. Een periode vol mijlpalen. Van die eerste kriebeltjes in je buik tot schoppen die zo hard zijn dat je je afvraagt of je een Karate Kid aan het produceren bent. Een groeiende buik, het horen van een kloppend hartje, het eerste pakje uitzoeken of misschien de wieg van zolder halen en afstoffen. 

Er gebeurt in die 9 maanden zo veel dat je bijna vergeet om stil te staan. Maar trust me: die zwangerschap én je zwangere lijf zijn het waard om te koesteren. Zodra je kindje geboren is kun je je bijna niet meer voorstellen hoe het was om dat getrappel ín je buik te voelen. Kun je bijna niet meer terug halen hoe prachtig je eruit zag. Hoe je mét je zwangere buik straalde en vol verwachting de weken aftelde. 

No worries! Ik help je om een waardevolle, tastbare herinnering te creëren. Voor een zwangerschapsreportage gaan we samen de natuur in, naar een toffe binnenlocatie óf ik kom gewoon bij je thuis. Er is van alles mogelijk! Ik leg jou en je zwangere lijf puur en stralend vast. Foto’s die zachtheid uitstralen, maar die ook laten zien hoe krachtig je bent. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor je partner tijdens de shoot. Heb je al kinderen? Oh zo leuk! De grote broer(s) en zus(sen) mogen natuurlijk volop kusjes geven op de buik, knuffelen met papa en mama en spelletjes spelen. Een zwangerschapsshoot is voor kinderen vaak een fijn moment om weer even te verbinden en zich voor te bereiden op de nieuwe rol die ze binnen het gezin krijgen. 

Werkwijze

Het kan best spannend zijn om een zwangerschapsreportage te boeken. Veel vrouwen die ik spreek vragen zich af of ze moeten poseren of zijn bang dat ze niet fotogeniek zijn. Maak je geen zorgen: ik neem alle tijd voor je en stel je op je gemak. Tijdens de shoot begeleid ik je in het hele proces. Heb je al kinderen? Ik vind het superleuk wanneer je ze meeneemt. Door middel van kleine opdrachtjes en spelletjes zorg ik dat de zwangerschapsreportage ook voor hen een feest wordt. Zo creëren we samen warme, échte foto’s waarop jij jezelf en je geliefden herkent zoals jullie zijn.  

Kleding is enorm bepalend voor de sfeer van de foto’s. Tijdens de shoot kun je gebruik maken van mijn clientcloset, met daarin een aantal prachtige jurken en een fantastische kanten kimono waarin jouw buik prachtig uitkomt. Natuurlijk mag je ook je eigen kleding aan of meerdere setjes kiezen. Het is jouw shoot! Twijfel je wat je aan moet trekken? Ik kijk graag met je mee en geef je met liefde stylingadvies.

Een zwangerschapsshoot vindt plaats wanneer je tussen de 28 en 36 weken zwanger bent. Dan is je buik al mooi rond en ben je vaak nog fit genoeg om op pad te gaan. Na afloop van de shoot ontvang je jouw eigen online galerij met daarin de foto’s.

Investering

Pakket Basic

149,-
 • ♥ 10 zorgvuldig nabewerkte foto's in kleur en zwart wit, in hoge resolutie én webformaat
 • ♥ 1 uur fotografie
 • ♥ Je favoriete foto's uitkiezen in je eigen online galerij
 • ♥ Uitgebreide brochure met stylingtips en gratis gebruik van mijn clientcloset
 • ♥ Inclusief reiskosten tot 25 km vanaf Borne
 • ♥ Bijbestellen losse foto's mogelijk!
 •  
 •  

Pakket Exclusive

269,-
 • ♥ Een uitgebreide documentaire van minimaal 30 beelden
 • ♥ Alle foto's zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart wit, in hoge resolutie én webformaat
 • ♥ Harmonica album 7x7 met 18 pagina's
 • ♥ 1 - 1,5 uur fotografie
 • ♥ Je foto's bekijken en downloaden vanaf je eigen online galerij
 • ♥ Utgebreide brochure met stylingtips en gratis gebruik van mijn clientcloset
 • ♥ Inclusief reiskosten tot 25 km vanaf Borne
 •  
.
Vorige slide
Volgende slide

Milestones pakket

 
Er gebeurt zóveel in het eerste levensjaar van je kleintje. Van een pasgeboren baby tot een eigenwijze dreumes. Met het milestonespakket ontvang je een prachtige documentatie van jullie gezinsleven!

Het milestonespakket bestaat uit:

1x newbornfotografie
1x motherhoodsessie
1x day in the life (2 uur)
1x gezinsshoot rond de 1e verjaardag

Per shoot ontvang je de volledige galerij in kleur & zwart-wit (minimaal 25 beelden per shoot!). Je boekt dit pakket tijdelijk voor slechts 725,- euro! 

Het milestonespakket is uit te breiden met een zwangerschapsreportage. Natuurlijk ontvang je ook hiervan een volledige galerij. Het uitgebreide milestonespakket boek je nu voor een actieprijs van 950,- euro